lördag 5 juni 2010

Sommarlov!

Fákurs nacke och öron.


Mamma och Saga på premiärtur i nya vagnen.

Idag var det första dagen på sommarlovet för mig och den har varit riktigt härlig men dock något kall och blåsig. Jag och mamma var ute en sväng med hästarna Fákur och Saga från Björnforsen mitt på dagen och det var första gången som mamma körde Saga! Som jag har tjatat på att hon ska köra Saga eller rida Fákur och jag kör då - antingen eller! Det gick hur bra som helst då vi var ut och jag fick för mig att leka och testa Fákur lite så jag peppade honom till att visa upp sig då vi red förbi hästarna Kajsa Kavat, Jupiter, och Västanfjällan där de stod i hagarna. Resultatet av mitt testande var att Fákur reste sig jättefint fram och töltade och jag satt som ett mähä i sadeln och drev på riktigt mycket med sätet.
Var ut en sväng och sprang i hagarna med den nya kameran och fotade lite och jag insåg att det var ett tag sen jag tyckte att det var så kul att fota. Min Nikon D40 har fått föja mig land och rike och knäppa en hel del kort så den har börjat säga ifrån lite, den vill t.ex. inte ställa in skärpan alla gånger då man ska ta stående bilder.
I veckan blir det att åka till Umeå måndag, tisdag, onsdag och torsdag för att läsa lite körkortsteori och på söndag bär det av tillbaka till mitt andra hem, Wången, för att titta på avelsbedömningarna och Norrlandsmästerskapen.

Inga kommentarer: