fredag 17 september 2010

Tillbaka i det gamla vanliga... Nästan...

Vellu och Fákur i hagen

Här på Wången snurrar det på i stort sett som vanligt. Gamla elever har trillat ut ur Wångenboet och nya har trillat in - lite sorgligt lite roligt.
I somras så tog jag körkortet så nu har jag bil här och det är riktigt, riktigt skönt att bara kunna ta bilen och åka en sväng! MEN, man kan ibland få köra folk tills man blir tokig om man så vill! Jag har fått börja lära mig att säga "nej" så att jag över huvud taget ska hinna med allt som ska göras!
Nere i kallstallet står nu för tillfället bara Fákur och Vellu, men det lär nog bli ändring på efter höstlovet då de nya 1:orna får ta med sig häst! Men jag klagar inte på att det bara är två hästar där nere, det är riktigt lungt och skönt!
Igår fick vi veta vilka som fick stipendium av de som sökt. Vad jag hört var det åtta styckna som sökte och det var tre stipendium som delades ut. De som fick stipendium var Linn som går trav och från island så var det min rumskompis Amanda och sen jag. Nu ska man bara hitta ett bra ställe på Island att åka på praktik till... Tips mottages gärna!
Nu försöker jag lägga upp lite planer för helgen viket inte är så lätt alltid... Men det ska nog bli en resa in till Östersund på söndag och se om man kommer med som hårmodell. Hoppas, hoppas! Behöver verkligen klippa mig då jag inte har gjort det sen januari!

Äntligen helg!

Ha det najs, fågelbajs!