måndag 4 maj 2009

Fullspäckad skoldag imorgon (gissar jag).

I morgonbitti kl. 8 så åker vi som har bild iväg till Änge, och är inte tillbaka förrän kl. 12, för att ha en bildlektion där (kom just på att jag måste ta och ställa i ordning kameran till imorgon eftersom det är foto vi har på bilden för tillfället). Och när vi väl är tillbaka så ska det vara en tävling här på Wången där vi på islands ska vara funktionärer. Jag ska då sitta som sekreterare i sekretariatet, det ska bli spännande och kul att få se hur det går till.

Har lite svårt att bestämma mig för vilken häst jag vill ha på ridprovet på onsdag, antingen stora Ymir eller Tengill, båda har för- och nackdelar. Hm... Jag får se hur det blir.

2 kommentarer:

marika sa...

tycker du att wången är en bra skola. jag har sökt dit nu, för jag har tänkt att gå där fast med inriktning trav. och sen, är dubbelrummen bra, för jag tänkte ha ett sånt. :)
/marika

Carro sa...

Hej Marika! :D
Då jag inte har din mailadress så svarar jag på sin fråga här bland kommentarerna. :)
Eftersom jag inte har gått på någon annan gymnasieskola så är det lite svårt att säga om Wången är bättre än andra skolor med samma inriktning, men jag tycker att Wången är en bra skola och jag tror att den är bättre en andra skolor också. Första året består nog mest av repetition och för vissa att komma ikapp de andra i klassen. Dubbelrum tycker jag nästan är trevligare än enkelrum för att det kan bli så lätt att man "isolerar" sig (fast det är ju lite från person till person också) då man har enkelrum, men jag tycker att det kan vara värtr att ha dubbelrum i början, man kan alltid byta senare till enkelrum. :)
Hör gärna av dig om du har fler frågor! :)
/Carro